Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
 
Wij verzorgen graag uw vakantie in Moutier-Malcard. 

Ons adres en zo
Onze tarieven
Reserveren

Home > Over deze site


Wij willen u ook graag iets vertellen over de oorsprong van deze site. Als kinderen van deze tijd waren we er bij onze komst in Frankrijk in 2002 al lang van overtuigd dat een website nodig was. Maar, hoe pak je zoiets aan als Nederlanders in Frankrijk, amateurs in het bouwen van sites en vooral te druk bezet met de verbouwing van ons huis. Béatrice en Henry, voormalige collega's van een chambres d'hôtes uit de buurt en inmiddels goede vrienden, brachten uitkomst. Zij zijn al veel langer dan wij fan van de Creuse. Dankzij hun kennis en kunde én hun enthousiasme kijkt u nu naar dit resultaat.

Overal is goed over nagedacht. De opbouw (zo duidelijk mogelijk en gemakkelijk toegankelijk) de inhoud (veel aanvullende informatie), het logo, de teksten, de kleuren en de foto's.

De Franse versie is geschreven door Corrie, Henry en Béatrice, de Nederlandse tekst is van Corrie, evenals de Engelse, zij het dat die is gecorrigeerd door onze gewaardeerde gast, Ted Webster. De meeste foto's zijn van Corrie.
Verder namen wij foto's op van onze gasten
Bep, Arjan, Marcel en Yvonne.

De kleuren van deze site, violet en rood, zijn ontleend aan de kleuren van de blauwe ( !) regen die ons huis omlijsten en het rood van de luiken aan de straatkant. Overigens vindt u deze kleuren meermalen terug in de tuin.
Op de pagina 'een sfeerschets' hebben we de oorsprong van de naam "Veï Lou Quéri" en het logo al uitgelegd. Dat logo is ontworpen door een van onze eerste gasten,
Margreet van Terwisga, grafisch ontwerpster te Arnhem; 

Corrie ging in 2005 en 2007 op "websitebouwles" bij Henry en is sindsdien de enige webmaster.

Heeft u opmerkingen of tips? Ze zijn van harte welkom via: corrieron@wanadoo.fr
 

HomeOver deze site

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr