Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw golfvakantie in Moutier-Malcard. 

Ons adres en zo
Onze tarieven
Reserveren

Home > Golf

Ron aan het putten 

lesinformatie van La Jonchère

afslag

nu nog een goede put

golfbaan La Jonchere

met onze trouwe golfgasten

 

 De golfsport wordt meer en meer beoefend. Was het vroeger vooral een elitesport, inmiddels is deze sport (of dit spel, als u wilt) voor veel meer mensen toegankelijk. Zeker als u er voor kiest in onze streek en onze accommodatie te verblijven.
Jong en oud, competitief of recreatief, iedereen kan op deze manier genieten van een sportieve bezigheid in de buitenlucht.
En dankzij het 'handicap'systeem kan elke speler zich met de ander meten.

Bij ons betekent golf ook nog echt ontspannen. Niks geen starttijd om de 10 minuten, je opgejaagd voelen door achterop komende flights en dagen van te voren reserveren. Wij bieden daarom speciale golfarrangementen aan.

Ons huis is een ideale uitvalsbasis voor nabij gelegen, rustige golfbanen. Ron is lid van Golfclub La Jonchère, een zeer gevarieerde en geaccidenteerde 18-holes baan, met alle voorzieningen en met een ontspannen, informele sfeer. Slechts op 15 km ligt Les Dryades, eveneens een prachtige 18-holes baan. Wilt u nog meer keuze? Op minder dan 1 uur rijden liggen nog 2 andere golfbanen en - iets verder - bij Limoges liggen er nog 2. Ze zijn alle het hele jaar geopend en u kunt er materiaal huren.

Ron slaat een niet onverdienstelijk balletje (in 2019 werd hij kampioen van de Creuse) en zal u dan ook graag begeleiden. En omdat Corrie toch waarschijnlijk uw avondmaaltijd moet bereiden, zijn haar en andere stokken te leen.

bal in de rough

Golfbaan les Dryades

uitzicht bij Les Dryades

Golfbaan van Bourganeuf

gezelligheid op hole 19

de Golfbaan van Bourfaneuf

golfmateriaal

opperste concentratie

parcours van La Jonchere

nog even oefenen op de driving range

Home < Activiteiten < Wandelen < Fietsen en atb'n < Golf > Accrobranche > Watersporten > Auto- en motortochten > Evenementen

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr