Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw vakantie in Moutier-Malcard. 

Contact
Onze tarieven
Reserveren

Home > Chambres d'Hôtes > Wat houdt chambres d'hôtes in


Chambres d'hôtes wil kortweg zeggen een verblijf bij 'de mensen thuis', waarbij u contact heeft met de bewoners en eventuele andere gasten. Zo'n formule wordt vooral gekozen door mensen die de voorkeur geven aan een persoonlijk sfeer boven het minder persoonlijke van een hotel. En die ook niet de rompslomp willen van een vakantiehuisje. Het is in Frankrijk en Nederland een steeds geliefdere manier om korte en langere vakanties door te brengen. Een comfortabel onderkomen, uw natje en droogje op z'n tijd, een hartelijke ontvangst en toch op u zelf. Uw gastheer en -vrouw kunnen u bovendien alle informatie geven over de omgeving en u anderszins met raad en daad bijstaan.

Wat is het verschil tussen een vakantiewoning, een hotel en een chambres d'hôtes ?
Een vakantiewoning of gîte huurt u meestal voor een week, een chambres d'hôtes kunt u al vanaf één nacht boeken, zij het dat - bij ons - uw verblijf goedkoper wordt naarmate u langer blijft en we in het hoogseizoen een minimum verblijf van 2 à 3 nachten vragen.

In een vakantiehuisje moet u zelf voor het eten zorgen. Bij chambres d'hôtes is het ontbijt inbegrepen. U heeft bovendien niet de zorg over lakens, handdoeken en extra energiekosten. U kunt 's avonds ook bij ons eten (zie table d'hôtes) en eventueel een lunchpakket bestellen (zie bijv. arrangementen).

In tegenstelling tot een hotel echter krijgt u - bij een langer verblijf - niet dagelijks schoon bedden- en badgoed en staat er geen kamermeisje voor u klaar.

Wij hebben de classificatie "3 épis" van Gîtes de France, dat wil zeggen dat u kunt rekenen op comfortabele kamers met eigen badkamer, in een stijlvol huis, gelegen in een rustige en landelijke omgeving.
 

HomeChambres d'Hôtes < Wat houdt chambres d'hôtes in

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr