Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw vakantie in Moutier-Malcard. 

Contact
Onze tarieven
Reserveren

Home > Table d'Hôtes > Wat houdt onze table d'hôtes in


Table d'hôte is een extra service die wij bieden aan onze gasten. Het is niet verplicht, geldt alleen voor het avondeten en voor onze eigen gasten (en als we zelf niet verhinderd zijn natuurlijk). Het is vooral een uitkomst voor de arriverende gasten, die na een lange autorit meestal geen zin meer hebben om de deur uit te gaan. Het is vooral tijdens deze eerste avond dat er kennis wordt gemaakt en vriendschap gesloten.

We zijn dus geen restaurant, toegankelijk voor iedereen. U kunt dus ook niet van de kaart eten, maar eet wat de pot schaft. U moet wel tevoren - op z'n laatst bij het ontbijt - aangeven of u bij ons wilt eten. Natuurlijk houden we dan - zo mogelijk - rekening met vegetariërs en niet al te ingewikkelde diëten (overleg vooraf is handig). De formule table d'hôtes is voor veganistische maaltijden helaas te gecompliceerd. Wees overigens gerust, we eten zelf ook geen pens en ander orgaanvlees waarvan de Fransen zo smullen.

U kunt wel een uitgebalanceerde maaltijd van ons verwachten met:
- een voorgerecht
- een hoofdgerecht met verse groenten
- kaas
- een dessert
- wijn en koffie of thee

Wij zijn geen professionele restaurateurs. Koken is een hobby van Corrie en we houden zelf van lekker eten. En dat kunt u ook proeven. Bij ons geen afhaalchinees, kant-en-klare maaltijden, pakjes, potjes of McBurgers. Maar verse groenten, vlees en fruit uit eigen tuin of uit die van de buren. Verwacht ook geen typische Hollandse pot (hoewel we aan onze Franse gasten wel eens een echte aardappel/groente/vlees/jus maaltijd voorzetten), noch een Franse, Italiaanse of Spaanse. De "Keuken van Corrie" is een mix van dat alles. Met een knipoog naar haar avonturen in Marokko, zal ze u soms vergasten op een Marokkaanse avond met kruiden daar vers gekocht.

Onze maaltijden worden dus bepaald door het seizoen, invloeden uit de hele wereld en vooral door onze eigen smaak.
 

Home < Table d'Hôtes < Wat houdt onze table d'hôtes in

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr